www.rinunim.co.il


Deprecated: Function split() is deprecated in /home/rinunimc/public_html/PrintArticle.php on line 64
מי ביקר על סט הצילומים בהשתתפות אלי פיניש? כתבה: רונית קיטאי. צילום: ליאור נורדמן
חיים קראדי מנכ'ל 'פרשקובסקי מניבים', וסוזי פרשקובסקי,סמנכלית שיווק ומכירות של החברה, ביקרו על סט הצילומים של הקמפיין החדש ל'מכרז הדירות הגדול של פרשקובסקי', בכיכובו של השחקן והקומיקאי אלי פיניש.
מימין לשמאל השחקן אלי פיניש, סוזי פרשקובסקי סמנכ'לית שיווק ומכירות של פרשקובסקי השקעות ובנין ,וחיים קראדי, מנכ'ל 'פרשקובסקי מניבים'. צילום: ליאור נורדמן
הם פתחו את הבוקר בסט הצילומים של הקמפיין הפרסומי החדש למהלך המהפכני שהחברה יזמה לאחרונה,– מכרז הדירות של פרשקובסקי – אירוע מכירת נדל"ן דיגיטלי, ראשון מסוגו בישראל.



על הסט הם פגשו עם השחקן והקומיקאי כוכב התוכנית 'ארץ נהדרת' אלי פיניש שנבחר להוביל את הקמפיין הפרסומי של המהלך, בדרכו ההומוריסטית אך הרצינית, והשגיחו מקרוב שהצילומים מתנהלים על הצד הטוב ביותר.


הקמפיין הפרסומי למכרז הדירות הגדול של פרשקובסקי, בכיכובו של השחקן והקומיקאי אלי פיניש, יעלה לאוויר בטלוויזיה ובדיגיטל בהשקעה כספית של כ-15 מיליון ₪, באמצעות משרד הפרסום 'גליקמן שמיר סמסונוב'.



מכרז הדירות של פרשקובסקי, אירוע מכירת נדל'ן דיגיטלי, ראשון מסוגו בישראל, מאפשר לכל אחד יכול להציע עד שלוש הצעות לרכישת דירות חדשות במגוון גדלים, החל מדירות 3 חדרים, 4 ו-5 חדרים ועד לדירות גן בפרויקטים הנחשקים של החברה ברחבי הארץ.



מכרז הדירות של פרשקובסקי יהיה פתוח ל-72 שעות בלבד בין התאריכים: 9-12/8/26, במהלכם כל משתתף יכול להגיש הצעה כספית לרכישת דירה דרך אתר/אפליקציה של המכרז ממחיר המינימום שנקבע, כשבסיום תקופת המכרז ההצעה הגבוהה



במכרז יוצעו למכירה מאות דירות בפרויקטים היוקרתיים של פרשקובסקי ברחבי הארץ, וביניהם: HaGaDa על גדות הירקון בתל אביב, גן רש"ל בהרצליה, גליל ים, קרית פרס באשדוד, רמת הנשיא ומורדות לינקולן בחיפה.


(איתן אטיאס)

הדפסה            חזרה לידיעה