www.rinunim.co.il


Deprecated: Function split() is deprecated in /home/rinunimc/public_html/PrintArticle.php on line 64
שף ערן שוורצברד, מהקונדיטורים המוערכים בישראל, יוביל וינהל את מגמת האפייה המקצועית החדשה במכללת אורט דן גורמה. כתב: איתן אטיאס
במסגרת מגמת האפייה החדשה באורט דן גורמה, ערן שוורצברד ינחה ויוביל את קורס BAKEMASTER PRO הכולל 14 מפגשים בו הוא ילמד את הקורס המקיף והמקצועי ביותר באפייה בארץ. לבוגרי הקורס יינתן יעוץ אישי והכוונה לסטאז' במאפיות הטובות בארץ
שף קונדיטור ערן שוורצברד .צילום: באדיבות דן גורמה
ערן שוורצברד שף קונדיטור מבכירי הקונדיטורים בארץ, החל את דרכו המקצועית לפני כ-30 שנה ועבד אצל מיטב השפים בארץ ובעולם. הוא השתלם ולמד בבתי-הספר מהמובילים באירופה ומזה שנים, מוביל את תחום הפטיסרי והבולונג'רי בארץ במקצועיות וחדשנות

ערן ייעץ למיטב החברות הגדולות במשק, ליווה קונדיטוריות ומסעדות מובילות בבניית תפריט מנות אחרונות ועוגות בוטיק. ב-2016 הוציא לאור ספר קונדיטוריה וב-2017 ערן היה ממקימיי קונדיטוריית בוטיק בולנז'רי 96 בת"א. בנוסף לעיסוקיו הרבים ערן הוא האוטוריטה המקצועית לתוכניות הראליטי 'הקינוח המושלם' בקשת 12 ו-'אוטו אוכל' בערוץ 13.

במסגרת מגמת האפייה החדשה באורט דן גורמה, ערן ינחה ויוביל את קורס BAKEMASTER PRO הכולל 14 מפגשים בו הוא ילמד את הקורס המקיף והמקצועי ביותר באפייה בארץ. למשתתפים בקורס תוענק ערכת אופים מקצועית ולבוגרי הקורס יינתן יעוץ אישי והכוונה לסטאז' במאפיות הטובות בארץ וליווי במהלכו.

מסלול הבוקר של הקורס יתקיים בימי ב', בין השעות: 8:30-14:30 החל מה-17/6/24.

בנוסף, השף קונדיטור ערן שוורצברד יציע באורט דן גורמה סדנת אפיה חד יומית "פרעצל בייגל ומה שביניהם". המשתתפים בסדנה ילמדו להכין פרעצל קלאסי, פרעצל ירוק עם חמוציות ואגוזי מלך, בייגל רומני מרחוב לוינסקי בציפוי מלח גס וחמאת מייפל, בייגל אמריקאי, בייגל אמריקאי עם בצל אגוזי מלך ומשולש צ׳דר מעל, בייגל ירושלמי בציפוי שומשום – ופינוק של סלסה סומק, זעתר, גבינה מלוחה ושמן זית.

סדנת פרעצל בייגל ומה שביניהם של שף קונדיטור ערן שוורצברד באורט דן גורמה תתקיים ביום ב' ה-3/6/24 בין השעות 16:30-22:00. מחיר הסדנה לאדם: 700 ₪.

לפרטים והרשמה בטלפון: 1-700-502-999.

הדפסה            חזרה לידיעה