www.rinunim.co.il


Deprecated: Function split() is deprecated in /home/rinunimc/public_html/PrintArticle.php on line 64
עשרה בוגרים עם מוגבלויות סיימו בהצלחה את קורס הבישול של 'שלוה'
עשרת הבוגרים, כולם עם מוגבלויות שונות, למדו במשך שנה את סודות המטבח לצד תרגול טכני ומעשי, בהובלת השף יובל אטיאס, שף הדרכה ראשי בבית הספר לבישול 'טעמים' ובהדרכת השף אליקו פריאנטה
סיום חוג בישול ומתן התעודות. צילום: 'שלוה'
הקורס מהווה הכנה לעבודה בשוק החופשי וחלק מבוגריו כבר משולבים בעולם הקולינריה הישראלי.חיתוך, בישול, אפייה, הגשה וצלחות ברמות הגבוהות ביותר הקיימות בעולם הקולינריה והמסעדנות בישראל - זוהי ההכשרה החדשה של עשרה בוגרי קורס הבישול של ארגון 'שלוה'.


הקורס, שזוהי שנתו השלישית ומתאפשר הודות לתרומתו הנדיבה של איירה ריקליס, כבר העמיד בוגרים שחלקם השתלבו במטבחים מקצועיים כגון מטבחו של 'קפה גן סיפור' והמטבח של 'קפה שלוה'.

קלמן סמואלס מייסד ונשיא 'שלוה' : 'שלוה' זה לא מבנה ולא מוסד, וגם לא קמפוס, זו פלטפורמה שאפשר לעשות עליה כל-כך הרבה דברים שאנשי הצוות כאן לוקחים פיקוד ומובילים ועושים עליה, ולכן השמיים הם הגבול. כל הכבוד לכולם על העשייה ועל הפעילות המבורכת'.

עו'ד יוחנן סמואלס מנכ'ל 'שלוה' אמר לאחר טקס הסיום :'תוכניות הבוגרים של 'שלוה' התפתחו באופן יוצא מן הכלל בשנים האחרונות ולצד דיור בקהילה, תכנית החיילים 'עולים דרגה', תכניות הכשרות ופנאי, קורס הבישול הוא הדוגמא המובהקת לחזון של 'שלוה': לתת כלים, לתת חכה ולא דגים'.

הדפסה            חזרה לידיעה