חברת התעופה 'ארקיע' הודיעה על בחירתו של השחקן והקומיקאי אוראל צברי כפרזנטור החדש של החברה.כתבה: רונית קיטאי. צילום: עמית נעים

לצד קריירת המשחק, אוראל צברי מופיע במופע סטנד-אפ אישי, המשלב סיפורים אותנטיים ומגוון חיקויים בגירסה המצחיקה והאהובה שכולכם מכירים מהמסך הטלויזיוני שלכם. אוראל צברי נשוי לסיון תם ואב לבן

פורסם ב: 30/04/2025 07:44

אוראל צברי. צילום: עמית נעים
במסגרת שיתוף הפעולה שילווה את פעילות החברה בארץ ובחו"ל בשנת 2025, יככב צברי בקמפיינים ובמהלכים התקשורתיים של החברה.

אוראל צברי (31), נמנה עם השחקנים והקומיקאים הבולטים והמוערכים בישראל. הוא מוכר בזכות ביצוע מגוון דמויות בלתי נשכחות בתוכנית "ארץ נהדרת" והשתתפות בסדרות ישראליות מצליחות בהן "החבדניקים", "שנות ה-90", "קופה ראשית", וכן בסרטים "הילולה" ו"תמונות יפואיות" ובהפקות נוספות כמו הפסטיגל.

ארקיע תטוס הקיץ למגוון רחב של כ-30 יעדים ישירים, במטרה לאפשר לישראלים ליהנות ולצאת להתאוורר בחו"ל. ארקיע בחרה באוראל צברי לפרזנטור החדש שלה – מתוך אמונה שהוא הבחירה הנכונה והמדויקת לחיזוק הקשר עם הקהל הישראלי ולערכי המותג.

סמנכ'לית השיווק ב'ארקיע' עינת יונגר-כרמלי: "חברת 'ארקיע' נמצאת בתקופת צמיחה והתחדשות, עם מהלכים אסטרטגיים משמעותיים וחשובים כמו פתיחת הקו החדש לניו יורק, השקת מחלקת העסקים החדשה, וכעת גם בחירת פרזנטור חדש שמייצג את הרוח החדשה של החברה. הבחירה באוראל צברי היא מדויקת - הוא מביא איתו שילוב של כישרון אדיר, מקצוענות וחיבור לקהל הישראלי, בדיוק כמו שאנחנו מאמינים שהחוויה עם 'ארקיע' צריכה להרגיש.

השחקן והקומיקאי אוראל צברי מסר: "שמח ונרגש להצטרף למשפחת ארקיע, בטוח שיחד נכבוש פסגות ונראה עולם״

(גיא בר-און )
שלח לחבר להדפסה

כתבות נוספות במדור תיירות :
*   הצפון חוזר לשגרה .תחיה ומנחם הורביץ...
*   שלומי טחן, מנכ'ל מלונות 'דן' מכריז על...
*   אורחת כבוד במצעד הגאווה בתל אביב תהיה...

אינדקס אתרים  
SSD בניית אתרים

הוסף למועדפים