האירוע, שהתקיים במתחם 'אקספו' בתל אביב והיה בקונספט של שנות ה-90 שבהן הוקמה קבוצת SQLink, כלל קבלת פנים עם דוכני אוכל ובר שתיה ואלכוהול, הופעה של הזמר המוביל חנן בן ארי שביצע את מיטב הלהיטים שלו, ולקינוח מסיבה לתוך הלילה עם הדי-ג'יי איתי גלו ואליעד נחום.
הוקרן סרטון המתאר את שלבי ותהליך הקמת חברת SQLink שהחלה מפעילות בדירה בת 2 חדרים ועד היום לקבוצה שמעסיקה אלפי עובדים.
באירוע לציון 30 שנים להיווסדה של SQLink השתתפה כל ההנהלה הבכירה של הקבוצה בראשות, תמיר גורן מייסד הקבוצה והמנכ'ל שלה לצד אלפי עובדי הקבוצה ובני/בנות זוגם/ן.
השתתפו נציגים בכירים מהארגונים והחברות הגדולות במשק הישראלי בהם קבוצת SQLink פועלת, כגון: בנק הפועלים, ישראכרט, התעשייה האווירית, בנק מזרחי טפחות, אורמת, מיטב דש, בנק דיסקונט, הוט מובייל, PHI ועוד רבים.
תמיר גורן מייסד ומנכ'ל קבוצת SQLink אמר באירוע: 'מי שהובילו את SQLink להיות קבוצה כל כך מצליחה, הם השותפים שלנו לדרך והאנשים המדהימים שעובדים בה – אשר הפכו את הקבוצה למשפחה אמיתית. תודה לכולכם על השותפות, המחויבות וההשקעה' וציין את נאמנות ומסירות עובדי הקבוצה, ונקב בשמותיהם של 14 עובדים אשר עובדים בקבוצה מעל 20 שנים והעניק להם על הבמה מגיני הוקרה.
בין מקבלי מגיני ההוקרה היו דבורית פרימן העובדת הראשונה בחברה ומומי דויטש שהיה הלקוח הראשון המשמעותי של SQLink בחברת שטראוס. כן הוענק מגן הוקרה עבור מפעל חיים לאבי רוגובסקי אשר עוסק מזה כ-40 שנים בפעילות קדושה של הנצחה דיגיטלית של חללי מערכות ישראל במסגרת הקבוצה.
קבוצת SQLink, המציינת 30 שנה להיווסדה, מספקת קשת רחבה של פתרונות ושירותים מתקדמים בעולמות הטכנולוגיה וביניהם דיגיטל ופיתוח תוכנה, AI, Data Analytics, BI, Big Data אבטחת מידע וסייבר, QA ואוטומציה, תשתיות, ועוד. הקבוצה מונה כ-2,800 מומחים ויועצים ועם לקוחותיה נמנים ארגונים וחברות מהגדולים במשק מכלל המגזרים והתעשיות.
לאחרונה קבוצת SQLink רכשה את השליטה בחברת AgileSparks לפי שווי של 10 מיליון ₪. כשבמסגרת המהלך, AgileSparks תצטרף ל-SQLink, תשתלב בפעילויות הליבה של הקבוצה ותאפשר ללקוחות SQLink יכולת גישה למתודולוגיות אג'ייל עם אחת החברות המובילות בעולם בתחום.
בתמונה (מימין לשמאל):הזמר חנן בן ארי ותמיר גורן, מייסד ומנכ"ל קבוצת SQLink. צילום: יוסי וקנין
(איתן אטיאס)