בחברת אלביט מערכות, חברת הדיפנס טק הגדולה בישראל, העוסקת בפיתוח ובייצור מערכות הגנה שמצילות חיים יש עשרות עובדים שמתנדבים במד'א. במשרדי החברה שממוקמים בחיפה הוחלט בימים אלו לחזק את שיתוף הפעולה עם מגן דוד אדום ולהציב בנוסף לאמבולנס שמופעל על ידי מתנדבי מד'א העובדים בחברה, רכב תגובה מידית של מד'א.
מנהל מרחב כרמל במד'א ארז גלר. 'הרכב החדש יאפשר לעובדי 'אלביט' נוספים המתנדבים גם הם במד'א לצאת לקריאות ולהציל חיים באזור מתחם מת'ם בדרום העיר חיפה ולתושבי הישובים הסמוכים גם בשעות העבודה"שיתוף הפעולה בין חברת 'אלביט מערכות' למגן דוד אדום מסייע לנו במטרתנו העליונה : להציל חיים. אני מודה לחברה שמעודדת ומאפשרת לעובדיה לצאת לקריאות ולהציל חיים גם בשעות העבודה. אין לי ספק שהרכב תגובה מהירה החדש שהוצב יסייע להציל חיים באזור חיפה'.
יובל רמון סמנכ'ל תפעול ב'אלביט מערכות': 'אלביט מערכות גאה על שיתוף הפעולה עם מד'א. עובדי החברה פועלים בעשרות מסגרות התנדבות, השותפות למען הצלת חיים היא משמעותית ומהווה עבורנו משימה חשובה ומחייבת בתוך הארגון ומחוצה לו'.
(זכי הלר)