ליהנות עד שיגיע פסח: מתכון מנצח לפוקצ'ה וחגיגה איטלקית במטבח שלכם. מתכון: גל אבירם, שף וצלם אוכל, ובאדיבות 'סולתם'

כעת זו התקופה לנצל את הזמן שנותר וליהנות מפוקצ'ה חמה בניחוח איטלקי בעבודת יד שמגיעה הישר מהתנור הבייתי עם כל התוספות האהובות

פורסם ב: 25/03/2024 16:15

מתכון פוקצ'ה איטלקית בתבנית רוסטר באדיבות השף גיל אבירם וסולתם, צילום: גיל אבירם
המצרכים הדרושים:
קילו קמח לחם קשה (שטיבל 2)
1 כפית שטוחה שמרים
1 כפית סוכר
1 כפית מלח
800 סמ"ק מים פושרים
תוספות: מלח גס, פלפל גרוס וירקות לבחירה

אופן ההכנה:

1. מערבבים היטב את כל החומרים בכף עץ ומכסים לשעה.
2. לאחר שעה, מקפלים את הבצק מארבע פינות כלפי פנים, מכסים ומתפיחים לחצי שעה.
3. נחזור על פעולת הקיפולים 4 פעמים כל חצי שעה.
4. לאחר חצי שעה, יוצקים 4-5 כפות שמן זית על התבנית, מעבירים את הבצק לתבנית ובידיים משומנות פורסים אותו בעזרת האצבעות.
5. ניתן להוסיף את המלח גס, פלפל גרוס וירקות לבחירה לפי הטעם האישי.
6. מכסים ומתפיחים עוד חצי שעה.
7. אופים בתנור חם מאוד בחום של 220 מעלות עד שהפוקצ'ה שחומה ותפוחה.

בתאבון!

המתכון ניתן על ידי השף וצלם האוכל גל אבירם ובאדיבות מותג כלי הבישול והאפייה סולתם

www.Soltam.co.il

(רונית קיטאי)
שלח לחבר להדפסה

כתבות נוספות במדור צרכנות :
*   לי בירן, זמר, שחקן ואבא טרי לנבו בירן...
*   BETTER SODA הפתעה מבית 'שוופס'. לראשונה...
*   ב'סולתם' לא פוסחים על מבצעי החג. יצרנית...

אינדקס אתרים  
SSD בניית אתרים

הוסף למועדפים