שרי אריסון ביקרה הבוקר (ב') במוקד הלאומי של מגן דוד אדום בקרית אונו ופגשה את מנכ'ל מד'א אלי בין, בכירי הארגון ואת צוותי מד'א שהיו בשטח בימים הראשונים של מלחמת 'חרבות ברזל'.
שרי אריסון שמעה על פעילות הארגון בעת לחימה וחירום, ובמהלך סיור מקיף שערכה במוקד החירום 101,שם ערכה היכרות עם צוותי מד'א המצילים חיים בצל האזעקות וההסלמה ברחבי הארץ. היא שמעה את סיפורם של החובשים והפראמדיקים תושבי העוטף ושדרות שהעניקו טיפול רפואי תחת אש וירי חי ברגעיה הראשונים של הלחימה, לצד סיפורי גבורה אודות כוחות מד'א שהקריבו את חייהם בעת שהגישו עזרה רפואית.
מנכ'ל מד'א אלי בין: 'אני מודה לשרי אריסון על שהגיעה למוקד הארצי כדי לחזק ולתמוך בצוותי מד'א הפועלים בשטח בהצלת חיי אדם מסביב לשעון ובתנאי חירום. מפרוץ מלחמת 'חרבות ברזל', צוותי מד"א עמדו בחזית המאמץ המלחמתי ופעלו באומץ רב על מנת להגיש עזרה ראשונה וסיוע רפואי באפן המקצועי ביותר'.
(זכי הלר)