לרווחת התושבים נפתחה מחדש מרפאת 'כללית' עוזיאל בקריית אתא לאחר שהתחדשה ושודרגה. כתבה: רונית קיטאי. צילום: דוברות 'כללית'

רן אהרון המנהל האדמינסיטרטיבי של מחוז חיפה וגליל מערבי ב'כללית' וד'ר כיאל מוהיב מנהל מרפאת עוזיאל בקריית אתא היו בין המברכים

פורסם ב: 05/11/2023 16:10

צוות רפואי של כללית עוזיאל בקריית אתא. צילום: דוברות 'כללית'
ד'ר כיאל מוהיב מנהל מרפאת עוזיאל מברך על הפתיחה: 'אנו שמחים על פתיחתה המחודשת של המרפאה ומודים למטופלים על הסבלנות וההבנה בזמן השיפוץ ושמחים לחזור ולהמשיך לתת שירות זמין ואיכותי למטופלים שלנו במרפאה חדשה ומשודרגת'. המנהל האדמיניסטרטיבי של מחוז חיפה וגליל מערבי ב'כללית' רן אהרון אשר הודה לצוות הבינוי ולכל יחידות התמך על העבודה המקצועית לטובת הלקוחות.

בשבוע החולף ועל אף המצב הביטחוני, מרפאת כללית עוזיאל בקרית אתא במחוז חיפה וגליל מערבי נפתחה מחדש לאחר שעברה שיפוץ מקיף.

המרפאה הוותיקה שינתה את פניה, כשנעשו עבודות שיפוץ נרחבות בעלות של כ-5.3 מיליון ₪ שכללו את הנגשת המרפאה לבעלי מוגבלויות, הוספה של יחידה מוגנת המאפשרת המשך טיפול רפואי גם בעת מצב חירום והותקנה מעלית.
בנוסף, בוצעו שינויים בקומות המרפאה וניתן שירות בתנאים מרווחים ומשופרים והוכנסו מערכות מחשוב חדשניות ההופכות את המרפאה למרפאה דיגיטלית.במרפאה ניתנים שירותי רפואה משפחה, ילדים, סיעוד, משרד ובית מרקחת.


'כללית ממשיכה בתנופת הבינוי והצמיחה במחוז חיפה וגליל מערבי. מרפאות ותיקות משופצות ומונגשות לצד פתיחה של מרפאות חדשות בשכונות חדשות' סיכם רן אהרון המנהל האדמיניסטרטיבי של מחוז חיפה וגליל מערבי ב'כללית'

(טלי שרייר-וגנר)
שלח לחבר להדפסה

כתבות נוספות במדור בריאות :
*   מפגש מרגש התקיים בין נטלי לייכט שילדה...
*   מדריכי מגן דוד אדום בפריז קיימו הדרכת...
*   'כללית' מעניקה מעטפת טיפולית בקהילה...

אינדקס אתרים  
SSD בניית אתרים

הוסף למועדפים