חבר ועדת חוץ וביטחון ושר הרווחה והביטחון החברתי לשעבר ,ח'כ מאיר כהן ('יש עתיד'), ביקר במוקד הלאומי של מגן דוד אדום בקריית אונו. צילום: מד'א

'אני מוצא חובה לברך החל מהמנכ'ל ועד את אחרון המתנדבים. אנשים מיוחדים, ארגון מיוחד. ישר כוח על מה שהם עושים. כולנו חייבים לארגון הזה תודה ענקית'

פורסם ב: 22/10/2023 18:22

ח'כ מאיר כהן פגש את מנכ'ל מד'א אלי בין ובכירי הארגון, בצל מלחמת "חרבות ברזל".ח'כ מאיר כהן שמע על פעילות הארגון בעת לחימה וחירום, ערך סיור מקיף במוקד החירום 101, הכיר את צוותי מד'א המצילים חיים בצל האזעקות וההסלמה ברחבי הארץ ושמע את סיפורם של החובשים ופראמדיקים שהעניקו טיפול רפואי תחת אש וירי חי ברגעיה הראשונים של הלחימה, לצד סיפורי גבורה אודות כוחות מד"א שהקריבו את חייהם בעת שהגישו עזרה רפואית.

ח'כ מאיר כהן: 'אני יוצא מכאן מלא התפעלות. אני מסכם את זה במשפט אחד. 'מזל שהגוף הנהדר הזה שנקרא מד"א נמצא כאן במדינת ישראל'. הסיפורים הם סיפורים של גבורה של אנשים, הסיפורים הם סיפורים של גוף שמגיע לכל פינה ומציל נפשות ומוסיף המון ביטחון לחוסן החברתי של מדינת ישראל'.

מנכ'ל מד'"א אלי בין: 'אני מודה לח"כ מאיר כהן, חבר ועדת חוץ וביטחון ושר הרווחה והביטחון החברתי לשעבר על שפינה מזמנו והגיע, בעת לחימה, אלינו למגן דוד אדום על מנת לחזק ולתמוך בצוותים המצילים חיים מסביב לשעון ופועלים בתנאי חירום תחת אש תוך סיכון חייהם. צוותי מגן דוד אדום שפועלים מאז פרוץ מלחמת 'חרבות ברזל' בכוחות גדולים מתוגברים בכל הארץ ממשיכים להגיש עזרה ראשונה וסיוע רפואי בקשים ומורכבים על מנת להציל חיים'.

(זכי הלר)
ח'כ מאיר כהן בביקור במד'א. צילום: דוברות מד'א

 
שלח לחבר להדפסה

כתבות נוספות במדור בריאות :
*   מפגש מרגש התקיים בין נטלי לייכט שילדה...
*   מדריכי מגן דוד אדום בפריז קיימו הדרכת...
*   'כללית' מעניקה מעטפת טיפולית בקהילה...

אינדקס אתרים  
SSD בניית אתרים

הוסף למועדפים