השחקן דורון בן-דוד, כוכב 'פאודה', 'שעת אפס' ו'רוקדים עם כוכבים' הצטלם להפקת אופנה של 'פקטורי 54' . כתבה: רונית קיטאי. צילום: דניאל ז'קונט

דורון בן-דוד (43) שצולם ע'י דניאל ז'קונט, סיפר על החוויה: 'היה מעניין, היו יציאות סטיילינג מגניבות שאני לא בהכרח רגיל אליהן, ושמחתי להיפתח'

פורסם ב: 02/10/2023 09:31

FACTORY54 VALENTINO . צילום: דניאל ז'קונט
סדרת הצילומים מתמקדת בחזרה לשגרה אחרי החגים ומציגה לוקים למשרד מתוך קולקציות הסתיו החדשות של המותגים המובילים

SAINT LAURENT, DSQUARED2, BURBERRY, DOLCE & GABBANA, VALENTINO, JIL SANDER, GIVENCHY, AMI PARIS, MIKE AMIRI, LACOSTE, POLO RALPH LAUREN, LEVI'S


את דורון בן-דוד אתם מכירים כ'סטיב' מ'פאודה' עטורת השבחים, הסדרה שהביאה לו הכרה בינלאומית, ולאחרונה חודשה לעונה חמישית אחרי סיום עונה מותח במיוחד. 'העונה הקודמת נגמרה בשוק מטורף, התגובות היו מטורפות, 'איך סיימתם את זה ככה?', היה סוג של כעס מפרגן. זה שאנחנו מזיזים ועושים משהו עם היצירה הזו, משפיעים וגורמים לאנשים הנאה צרופה על הספה - זה סיפוק אדיר מבחינתי', סיפר בראיון למגזין הדיגיטלי של פקטורי 54.

מלבד "פאודה", כולל הרזומה המרשים שלו את "שעת אפס", "מנאייכ", "מטומטמת", "עיר מקלט", "מקיף מילאנו" וסדרות נוספות. לאחרונה הפתיע את כולם כשלקח הפסקה מדמות הגבר הקשוח והמסוקס - לטובת השתתפות בריאליטי "רוקדים עם כוכבים". "אמרתי לעצמי 'אני נזרק לסיטואציה הזו ולהרפתקה'. אני חייב לומר שזו הייתה אחת החוויות הכי מדהימות, מסעירות, מהממות והופכות שהיו לי בחיים", סיפר דורון. "למדתי על עצמי המון, זו הייתה התפתחות אישית והכרתי אנשים מדהימים. למדתי שאני תחרותי יותר משחשבתי, פרפקציוניסט בצורה מטורפת, אוהב להבין סגנונות עד הסוף ולרדת לעומק הדברים.

ג׳ניה לימדה אותי לתת לדברים לשקוע, לתת לדברים לעבוד בשביל עצמם , אם זה בבעיות שהיינו נתקלים בהן, מריקוד ועד דילמות. למדתי לא לנסות לפתור את זה באותו הרגע, אלא לתת לדברים לשקוע, כיוון שיום למחרת אתה מקבל את התשובות הכי טובות, או שמשהו צץ. חבל שאי אפשר לשמר את הכושר'.

(ליבי אלוני)
שלח לחבר להדפסה

כתבות נוספות במדור אופנה :
*   רעומה זק'ש מעצבת האופנה האהובה, ערכה...
*   לרגל מעבר מחסני Adika למיקום חדש, 'עדיקה'...
*   בימים קשים אלה, נעים למצוא רגעים של...

אינדקס אתרים  
SSD בניית אתרים

הוסף למועדפים