עונת הגלידה נפתחה ורשת הגלידריות 'לג'נדה' מרעננת את תחילת הקיץ בטעמים מפתיעים. כתבה: ענת בר לב יוניצמן. צילום: יערה גדרון, רונית קיטאי

סיבה למסיבה להכנס לאחת מרשת הגלידריות של 'לג'נדה' וליהנות מגלידת נוטלה מסקרפונה, מקפא קיץ טרופי מרענן והלהיט, הטעם המושלם שהפך להיסטריה - קראנץ' קורנפלקס

פורסם ב: 16/07/2023 16:29

צילום: יערה גדרון
השקת הטעמים החדשים של 'לג'נדה' מאותתת לנו שהקיץ כבר התחיל. על החום והזיעה עם הלחות אנחנו מרגישים היטב, אז כדי להמתיק את התופעות הפחות נעימות, הגיע זמן להתפנק ואין כמו קולקציית טעמי גלידה מפתיעים, מרעננים וטעימים במיוחד לחגוג איתם את ימי הקיץ החמים:
נוטלה מסקרפונה – גלידת מסקרפונה בשילוב קרם נוטלה פרלינה מקורמל בציפוי קרם נוטלה מקורמל גם כן.

יש גם מקפא קיץ מרענן בטעמי פירות טרופיים : שילוב של מנגו, אננס ופסיפלורה עם נגיעה של קוקוס ומעל 65% פרי, גלידה טבעונית במרקם שמנתי. מהו הלהיט של העונה? קראנץ' קורנפלקס שהיא גלידת חליטת קורנפלקס בשילוב שברי קורנפלקס, כמו קורנפלקס בשמנת.

האג'נדה של לג'נדה היא לגלידה הכי איכותית וטרייה שיש ולכן בכל הסניפים מיוצרת הגלידה מידי יום ביומו ועם יותר מ-70 טעמים, הנעשים לפי הנוסחאות המסורתיות לג'ילטו איטלקי אמיתי ועם מיטב חומרי הגלם והפירות.הג'לטו של לג'נדה מבוסס על טהרת השמנת, החלב הטרי ומגוון חומרי גלם המיובאים היישר מאיטליה. את הטעמים האגדיים הם יוצרים עם התוספות הכי הכי, כמו אגוזי לוז מפיאמונטה, פיסטוקים מעולים, טרפלס שמייצרים לבד ושוקולד 100% אמיתי. בסורבה משתמשים בפירות טריים או קפואים מאיכות מעולה והיוגורט הוא יוגורט טבעי.

26 סניפים יש כיום ל'לג'נדה' וגם סניפי 'פרוטבר' לשייקים בפריסה ארצית ביניהם סניפי הדגל בתל אביב שדרות רוטשילד, ברחוב דיזנגוף, בנמל יפו ובמרכז הכרמל בחיפה.
לג'נדה. צילום: יערה גדרון

היוגורטים הטעימים להפליא בתוספת פירות, אגוזים ,שוקולד ועוד מבית 'לג'נדה' . צילום: רונית קיטאי

שלח לחבר להדפסה

כתבות נוספות במדור צרכנות :
*   'סנפרוסט' השיקה לקראת החורף את סדרת...
*   העסקים בדרום ובצפון נפגעו בעקבות...
*   'בש גל' במבצעים שקשורים עם חיזוק הגוף

אינדקס אתרים  
SSD בניית אתרים

הוסף למועדפים