קרוב ל-1,100 טון טחינה גולמית של 'טורקיז', טחינה פרמיום, נמכרו בשוק המוסדי בשנה האחרונה. כתבה וצילמה: רונית קיטאי. צילום: יעל האן

יובל מלאך סמנכ'ל השיווק והמכירות של טחינה 'טורקיז' מספר כי 'הטחינה מבוקשת בקרב מפעלי סלטים רבים, חברות קייטרינג ומסעדות רבות, שגילו טחינה גולמית באיכות פרימיום ובמחיר הוגן'

פורסם ב: 27/06/2022 12:05

יובל מלאך סמנכ'ל השיווק והמכירות של טחינת 'טורקיז'. צילום: רונית קיטאי
מטחינת 'טורקיז' מדווחים על עלייה חסרת תקדים בשוק המוסדי והתעשייתי. בחצי השנה האחרונה נמכרו 60,000 דליים של טחינת 'טורקיז' במשקל של 18 ק'ג ו- 975 אריזות תעשייתיות במשקל 1 טון. סך המכר לשוק המוסדי בשנה האחרונה עמד על 1,100 טון טחינת טורקיז. טחינה זו, הנחשבת לטחינת פרימיום, נמכרת למפעלי סלטים, חברות הסעדה, מסעדות ולגורמים רבים נוספים בשוק המוסדי והתעשייתי, שגילו טחינה גולמית באיכות פרימיום במחיר הוגן.

טחינת 'טורקיז' מיוצרת מזרעי שומשום איכותיים שמקורם בחבל ארץ 'חומרה' שבאתיופיה והיא מאופיינת בטעם עדין ונעים. בשל העובדה שהיא סופחת היטב מים,הטחינה המתקבלת משימוש בה, מזכירה במרקמה גלידה רכה.

יובל מלאך סמנכ'ל השיווק והמכירות בטחינת 'טורקיז', מציין כי 'פערי המחירים בשוק המוסדי גדולים ביותר (החל ממחיר זול באופן לא סביר ועד ליקר בצורה קיצונית) ואין כל סיבה לשלם על טחינה גולמית באיכות פרימיום, מחיר מופקע'.

קו הייצור החדש המייצר את טחינת טורקיז, בעל יכולת ייצור של 2 טון לשעה ופועל 24 שעות ביממה. טחינת טורקיז משווקת לרשתות השיווק המובילות, למעדניות, לשוק המוסדי וללקוחות רבים מעבר לים. לאחרונה זכתה טחינת טורקיז באות "BRAVO – המלצת הצרכנים", המשקף את ההמלצות של הצרכנים הישראלים לגבי מוצרים ושירותים חדשים, שהם השתמשו בהם, אוהבים וממליצים.
טחינה 'טורקיז'. צילום: יעל האן

 
שלח לחבר להדפסה

כתבות נוספות במדור צרכנות :
*   חברת 'תבואות', השיקה ארבעה טעמים חדשים...
*   חדש על המדף: קמח אגוזי נמר, ואגוזי...
*   'פסטה ריקו' השיקה אתר חדש לשיווק מוצרי...

אינדקס אתרים  
SSD בניית אתרים

הוסף למועדפים