בדרך לחתונה עוצרים להזמין מטבח. טיטי איינאהו ורותם כהן נראו באירוע ההשקה לסניף החדש של 'אביבי מטבחים' בקריית אתא
מרחק הוא דבר יחסי ולכן אין דבר כזה רחוק מידיי כשמדובר על מטבח חדש או על מסיבת רווקים. מסתבר שכך חושבים גם מלכת היופי לשעבר טיטי איינאהו הארוסה הטרייה, ובן זוגה צחי פרנקל שנראו בהופעת בכורה זוגית וחגיגית מאז הצעת הנישואין בתיאלנד.
רותם כהן, הזמר-רקדן הגיע עד קריית אתא כחלק מההכנות לחתונה וכך נכח בפתיחת הסניף החדש של 'אביבי מטבחים', שם התרגשם ממראה עיניים וצפה בכל החידושים בתחום.
טיטי סיפרה על הצעת הנישואין בתאילנד שהיתה מאד רומנטית, בדיוק כמו בסרטים ועם טבעת יהלום כמובן. אמנם את ההכנות ממש לחתונה או למסיבת הרווקות טרם החלה, אך היא סיפרה כי התאריך לחתונה הוא 'לעוד שנה מהיום'. את פסח, שזה תאריך קרוב יותר, צחי והיא מתכננים להעביר בטיול בארה'ב.
רותם כהן שעכשיו סוף סוף התפנה לו קצת זמן, אחרי 'רוקדים עם כוכבים' והוא נמצא כבר בתוך ההכנות לחתונה ולבניית הקן הזוגי, אשר מן הסתם כוללת גם מטבח חדש.
באו לראות את המטבחים החדשים כדי להמליץ עליהם ללקוחותיהם גלית דולב תושבת קרייית מוצקין העובדת ב'אריסטושופ קשרי אדריכלים' מזה 13 שנים ובאותו ערב חגגה את יום הולדתה ה-50. בין המברכות אותה במזל טוב היתה חברתה רותי עמון מ'זכוכית גביש' תושבת קריית ביאליק.
באו מזכרון יעקב אשת התקשורת מיכל כהן אלדן ובעלה רפי אלדן 'גיבור ישראל' שהוא אחיו של הדיפלומט המפורסם יצחק אלדן, אשת התקשורת רונית קיטאי עורכת אתר הסלבריטאים הארצי 'רינונים', אשת החברה החיפאית מירי כדורי, אדריכלית הפנים תהילה ביטון בעלת משרד בנהריה, אדריכלית הפנים טלי אלון שגם היא באה מנהריה והתפעלה ממבחר המטבחים המרשימים. נראתה שם גם מעצבת הפנים מירי צור, הצוות הבכיר של משרד רני רהב שכלל את רני רהב, הילה רהב, שרון בן-פורת, ענת בר לב יוניצמן, אטל אזרואל ועוד.