נקניק סלמי מעושן בסגנון איטלקי סלמי פפרוני והוא ללא גלוטן. הוא מתאים לשימוש בכריכים וכתוספת למאפים בתנור, מרקים ותבשילים אך כאמור מי יכול לבשל אותו כשמחסלים אותו פרוסה אחרי פרוסה בלי הכרה...
הנקניק החדש מיוצר מערובת בשרים של הודו ובקר ובתיבול אופייני ופיקנטי. הוא יימכר בסטנד הנקניקים היבשים של מעדני יחיעם ברשתות המזון.
סדרת הנקניקים היבשים של מעדני יחיעם כוללת נקניקים מובחרים המיוצרים מנתחי בשר הודו ובקר, בעלי טעם עשיר ונחשבים לנקניקים המשובחים ביותר. בין מוצרי הסדרה, סלמי מעושן, סלמי גלילי, קבנוס קלאסי, קבנוס פפרוני ועוד. בנוסף, מייצרת יחיעם נקניקי בוטיק הכוללים את הפרשוטו, קונדביף, סלמי הרץ, סלמי צרפתי, סרוולט ועוד. לאחרונה השיקה יחיעם סדרת נקניקיות פרמיום חדשות הכוללת נקניקיות צ'וריסו ונקניקיות בסגנון צרפתי ונקניקיות בקר בסגנון אמריקאי הזוכות להצלחה. כל מוצרי החברה מיוצרי במפעל בקיבוץ יחיעם, המעסיק כ- 150 עובדים באזור הירוק והמקסים של הגליל המערבי.
לדברי תמיר דגן, מנהל השיווק של 'מעדני יחיעם': 'אנחנו שמחים לרענן את קטגוריית הנקניקים היבשים ולצרף נקניק חדש, סלמי פפרוני. טעמו של המוצר משובח ביותר ואנו בטוחים שקהל לקוחותינו ייהנה ממנו מאוד'. כאמור אני מסכימה איתו בפה מלא, תרתי משמע.
כשרות: כשר בהשגחת הרבנות הראשית. מחיר מומלץ לצרכן: 22.90 ש'ח לאריזת 300 גרם. להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות ברחבי הארץ.