עשרות אלפי מנות אוכל יסופקו לתלמידים מידי יום ע'י חברת 'לאנץ' טיים' שהשקיעה 5 מיליון ש'ח בהרחבת מפעל המזון המספק מנות אוכל טרי ובריא

במתקן חברת 'לאנץ' טיים' שהוקמה בשנת 1997 ע'י איש העסקים אלי מלכה , הוקם מטבח חדש בהוד השרון, הכולל שטחי אחסון, בישול ושילוח מזון מהמתקדמים בארץ והוא יפעל במקביל למפעל האוכל של החברה בברקן

פורסם ב: 04/10/2021 13:20

אלי מלכה מנכ'ל חברת 'לאנץ טיים'. צילום: ארקדי רסקין
החברה תספק 35,000 מנות אוכל חם מידי יום לגני ילדים, צהרונים, מתנ״סים ובתי ספר בהפצה ארצית, לרבות מנות אוכל ייעודיות ללא אלרגנים וללא גלוטן .

חברת לאנץ' טיים, המתמחה בייצור ואספקת ארוחות לילדים במערכת החינוך, מרחיבה את פעילותה לרגל שנת הלימודים, באמצעות השקעה במטבחים, תשתיות, קווי הייצור ובמערכות הפצה ושילוח מזון. בסך הכל תייצר החברה 35,000 ארוחות צהריים חמות, אשר תסופקנה לכ-1800 נקודות של גני ילדים, צהרונים, מתנ״סים ובתי ספר מידי יום, מאיזור גדרה עד חדרה באמצעות חברת לוגיסטיקה המונה 85 רכבים ייעודיים, בה היא מחזיקה בבעלות משותפת.

חברת לאנץ' טיים בבעלות איש העסקים אלי מלכה,נחשבת לגדולה ביותר בתחום הזנת ילדים במערכת החינוך. החברה מתמחה בייצור ואספקת ארוחות צהריים טריות, בריאות, מזינות ובטעם של בית, על פי גישה של 'מהשדה לצלחת', דהיינו שליטה מלאה על כל שרשרת הייצור והאספקה, מהשדות והמגדלים הבלעדיים, דרך בתי האריזה, המטבחים, השינוע ועד לצהרון. החברה דוגלת בתמיכה בתעשייה הישראלית וכל ספקי החברה הנם יצרנים ישראליים כחול-לבן.

התפריט הבריא של לאנץ' טיים לילדים נבנה בשיתוף שפים מומחים, יועצים ותזונאים קליניים המתמחים בילדים ומותאם לטעמם של הילדים. החברה דוגלת בשיטת "בשל - הגש", כלומר הכנתו טרי מידי יום, ובשימוש בחומרי הגלם המובחרים ביותר. בבעלות החברה בית אריזה לפירות וירקות, המוגשים בתוך 24 שעות מחוטאים וארוזים מהקטיף ועד הצלחת. לפני כשנתיים הקימה החברה מפעל לייצור אוכל ללא אלרגניים וללא גלוטן, במטרה לתת מענה לילדים בעלי אלרגיות ורגישויות מיוחדות למזון, צמחונים וטבעונים. המפעל נותן מענה ל- 13 אלרגנים בהם חלב, סויה, שומשום, בוטנים, שקדים, ביצים, אגוזי לוז, פיסטוק, קשיו, אגוזי מלך, ולרגישות ללא גלוטן. בשנת הלימודים הקרובה יכסה המפעל 3 אלרגנים חדשים ביניהם דגים, פקאן ומקדמיה.

אומר אלי מלכה מנכ'ל חברת 'לאנץ' טיים': 'אנו נערכים לפתוח את השנה ללא עיכוב ונספק מידי יום אוכל טרי, בריא, מזין, המבושל ומוגש לילדים באותו היום. שנת הלימודים האחרונה בצל הקורונה היוותה אתגר תזונתי גדול, להורים ולילדים, ואנו מקווים לתרום לבריאותם של הילדים ולהחזיר את הביטחון התזונתי והסדר בתפריט היומי'.
מנת אוכל בצהרון ע'י 'לאנץ טיים' .צילום ארקדי רסקין

אוכל מתובל וטעים בצהרון ע'י חברת 'לאנץ' טיים'. צילום: ארקדי רסקין

שלח לחבר להדפסה

כתבות נוספות במדור קצר ולעניין :
*   חברת 'אחוה' יצרנית הטחינה המובילה...
*   אשת העסקים פנינה רוזנבלום פתחה דוכן...
*   מה מעיק על פורטנוי יבגני? יש לו מכשירים...

אינדקס אתרים  
SSD בניית אתרים

הוסף למועדפים