מותג המזון 'עתיד ירוק' יצא עם סדרת אבקות אורגניות, טבעיות וטבעוניות.כתבה: רונית קיטאי. צילום: לירן אגסי

כל מוצר בסדרה החדשה מכיל 100% רכיב סופרפוד בודד: אסאי ברי נא, תה מאצ'ה, חלבון אפונה, עשב שעורה, ספירולינה וגוג'י ברי. דרך קלה להוספת מזונות- על לתפריט עשיר בבריאות. מתכונים בהמשך לכתבה

פורסם ב: 10/09/2021 11:27

סדרת אבקות אורגניות - עתיד ירוק. צילום : לירן אגסי
מותג המזון 'עתיד ירוק' מציג סדרת אבקות אורגניות, טבעיות וטבעוניות, ממזונות על מהטבע. כל מוצר בסדרה החדשה מכיל 100% רכיב סופרפוד בודד של אסאי ברי נא, תה מאצ'ה, חלבון אפונה, ספירולינה, עשב שעורה או גוג'י ברי. לאבקות כשרות פרווה בד'צ קהילות והן משווקות על ידי חברת 'רוצים את הטבע' אשר ההתמחות שלה היא מוצרי מזון מהטבע.זוהי דרך נוחה ופשוטה להוסיף מזונות על לתפריט מידי יום ביומו.


האבקות מעולות כתוספת מזינה לתזונה היומיומית בשייק, בגרנולה, כתוספת למזון ובהכנת מטעמים קרירים, טעימים ובריאים - מרכיבים אמיתיים וטבעיים. האבקות מכילות פרי, ירק, אצה, קטניה או צמח - שנקטפו או נקצרו, יובשו באופן טבעי או בהקפאה ואז - נטחנו לאבקה. כל אחד מהם עשיר בערכים תזונתיים שונים ובהם ויטמינים, מינרלים, נוגדי חמצון וחלבונים. כשר פרווה בהשגחת בד'צ קהילות ובאישור הרבנות הראשית.

מחירים: תה מאצ'ה 69.90 ש'ח (100 גרם), גוג'י ברי 119.90 ש'ח (100 גרם), ספירולינה 119.90 ש'ח (250 גרם), אסאי 99.90 ש'ח (100 גרם) עשב שעורה 59.90 ש'ח (100 גרם) ,חלבון אפונה 29.90 ש'ח (100 גרם).

להשיג בשופרסל GREEN, רשת עדן טבע, ניצת הדובדבן, טיב טעם, טבע קסטל, אניס, זמורה אורגני, חנויות טבע ותבלינים.

"עתיד ירוק" מציע שש רעיונות להכנת שייקים וקינוחים טבעוניים ומרעננים לקיץ, עם סדרת האבקות:

קערת פירות עם אבקת אסאי אורגנית

רכיבים :

1 כוס מיקס פירות יער קפואים
1 בננה קפואה
2 כפיות אבקת אסאי אורגני של "עתיד ירוק"
3 – 4 כפות שיבולת שועל
3/4 כוס חלב סויה (או כל חלב אחר)
1 כפית סירופ מייפל אמיתי

לקישוט ולגיוון: פתיתי קוקוס,זרעי צ'יה, פירות אהובים, אגוזים/שקדים קצוצים

הוראות הכנה :

לטחון בבלנדר לתערובת חלקה בננה קפואה, פירות יער, אבקת אסאי, שיבולת שועל, חלב סויה . להמתיק במייפל ולקשט בתוספות לטעמכם

***

שייק ירוק עם אבקת עשב שעורה אורגני:

רכיבים

½ כוס מי קוקוס או מים
½ כוס חלב סויה/שקדים/שיבולת שועל (או כל חלב אחר)
3 עלי חסה או קייל
1 כפית אבקת עשב שעורה אורגני של "עתיד ירוק"
1 תפוז או 1 בננה (או כל פרי אחר שתרצו)

הוראות הכנה : להכניס את כל הרכיבים לבלנדר ולהפעיל עד לקבלת משקה בעל מרקם חלק ואחיד

****

כדורי אנרגיה עם אבקת חלבון אפונה אורגנית:

רכיבים
330 גרם שקדים או אגוזי מלך
60 גרם אבקת חלבון אפונה אורגנית של "עתיד ירוק"
20 תמרים טריים, מגולענים
3 כפות גדושות קקאו גולמי או שוקולד מריר
1 כפית תמצית וניל איכותית
½ כפית קינמון טחון
קמצוץ מלח ים
מיץ מחצי תפוז + גרידת התפוז

לציפוי: פתיתי קוקוס, שברי קקאו, שברי אגוזים, אבקת מאצ'ה.

הוראות הכנה :מכניסים למעבד מזון שקדים, קינמון, אבקת חלבון, מעט גרידת תפוז ושוקולד מריר (או קקאו), ומעבדים עד שהתערובת נראית פירורית .מוסיפים את התמרים ותמצית הווניל ומעבדים שוב, עד שהתערובת מתחילה להתאחד. אז יש להוסיף מיץ מחצי תפוז במידת הצורך וליצור כדורים בעזרת הידיים. לגלגל את הכדורים בציפוי .

***

שייק אנרגיה ג'ינג'ר עם אבקת גוג'י ברי אורגנית

רכיבים

½ 1 בננות קפואות
1 כוס חלב קוקוס (או חלב אהוב אחר)
½ 1 כפות אבקת גוג'י ברי אורגני של "עתיד ירוק"
2 ס"מ ג'ינג'ר מקולף
½ כפית תמצית וניל
קורט מלח ים (אופציונלי)

הוראות הכנה :

טוחנים את כל הרכיבים בבלנדר וממתיקים במידת הצורך

****

שוקולד לבן טבעוני עם אבקת ספירולינה אורגנית
רכיבים

1/4 כוס אגוזי קשיו, מושרים במים מינימום 4 שעות
1/2 כפית אבקת ספירולינה אורגנית של "עתיד ירוק"
2 כפות סירופ מאלט אורז או מייפל אורגני טהור
1/4 כפית תמצית וניל אמיתי
20 גרם שמן קוקוס מומס + 1 כפית שמן קוקוס
1/2 כף מיץ לימון
60 גרם חמאת קקאו

הוראות הכנה :
להמיס את חמאת הקקאו בקערה מעל סיר עם מים חמים (באן מרי), לשים במעבד מזון קשיו, סירופ מאלט אורז, תמצית וניל, כפית שמן קוקוס ומיץ לימון .לטחון ולהוסיף את חמאת הקקאו המומסת. לערבב עד לקבלת תערובת אחידה לחלוטין .
לצקת מהתערובת עד מחצית גובה תבנית סיליקון (לשוקולד/פרלינים)

מערבבים אבקת ספירולינה אורגנית עם 20 גרם שמן קוקוס מומס, וממלאים עימה את שאר המקום בתבנית.מכניסים למקפיא לשעה-שעתיים .ברגע שהשוקולד מתייצב, לשמור במקרר

****

טפיוקה וקרם קוקוס עם אבקת מאצ'ה אורגנית:

רכיבים
1 חבילה טפיוקה מבושלת לפי הוראות היצרן
2 חבילות חלב קוקוס אורגני
6 כפות / 2 עיגולים סוכר דקלים מומס
2 כפות אבקת מאצ'ה אורגנית של "עתיד ירוק"
פירות העונה

הוראות הכנה: לשים את חלב הקוקוס, סוכר הדקלים ואבקת המאצ'ה בסיר ולבשל על אש בינונית כ-15 דקות, תוך ערבוב במטרפה , כשהקרם מוכן לקרר מעט. לכסות ולקרר במקרר כשעתיים.

להגשה: להניח בכוס שכבת טפיוקה. מעליה להניח שכבה של קרם קוקוס- מאצ'ה ומעל לפזר מפירות העונה
שלח לחבר להדפסה

כתבות נוספות במדור צרכנות :
*   ירדן הראל הצטלמה לקמפיין חברת ההלבשה...
*   למעלה מ-50% מהאוכלוסייה סובלת מבעיית...
*   ISPRINT, בארגון קבוצת 'שטיר' תציג את התערוכה...

אינדקס אתרים  
SSD בניית אתרים

הוסף למועדפים