בקונדיטוריה BECKS בבעלות האחים בר בק ויהב בק,מכינים עוגות ליום העצמאות 2021 וניתן להזמין באתר שלהם

BECKS עובדת על שיטת המשלוחים עד הבית, באמצעות הזמנות הנעשות דרך אתר www.becksgroup.co.il

פורסם ב: 11/04/2021 20:16

פיינט ארצישראלי, צילום: יהב בק
לקראת יום העצמאות 2021, קונדיטורית BECKS בניהולם של האחים בר ויהב בק, מציעה תפריט עוגות ודברי מאפה הכולל: פיינט ארצישראלי, עוגת שמן זית פירותית, מדלן יוגורט ודבש ובוגאצה יוונית.

BECKS מתמחה בדברי מאפה צרפתיים יוקרתיים ואיכותיים, העשויים מחומרי הגלם הטובים ביותר . הפטיסרי כולל מבחר עשיר של עוגות ראווה, עוגות מהעולם, עוגות מסורתיות מהפטיסרי הצרפתי ולחמים מפנקים המתאימים לכל אירוע וארוחה. לצד פיתוח ויצירתיות אין קץ, קיימת הקפדה על הסטנדרטים הנוקשים של הפטיסרי הצרפתי. BECKS עובדת על שיטת המשלוחים עד הבית, באמצעות הזמנות הנעשות דרך אתר

www.becksgroup.co.il

פיינט ארצישראלי - פיינט הנוצר מתוך מחשבה איך להביא לידי ביטוי ולשלב מספר חומרי גלם המאפיינים את המטבח הישראלי תוך משחק בטעמים וטקסטורות. הפיינט מכיל בתוכו שכבות של פנקוטה שומשום קלוי, עוגת תמרים לחה עם שברי אגוזי מלך, מוס תמר מג'הול, סירופ סילן, קומפוט משמש חמצמץ ושטרויזל של סוכר חום וכוסמין. יחד נוצר שילוב הרמוני ומענג של טעמים ומרקמים. אלרגנים : מכיל שומשום, אגוזי מלך, ביצים, תמרים, גלוטן, משמש.
יש לשמור בקירור עד 5 ימים, ניתן להקפאה.מחיר לצרכן 65 ₪

עוגת שמן זית פירותית - עוגת השמן זית מקובלת כמוצר חובה בסיום ארוחה באיטליה. פה בגרסתה עושה עליה לארץ ישראל ומשלבת בתוכה את כל הטוב שיש לארצנו היפה להציע. שמן זית משובח, פירות הדר ארומטיים, דבש מקומי מתקתק ותאנים נפלאות. שכבה ראשונה מורכבת מעוגה שמן זית ושקדים אפויה מתובלת בזסט פירות הדר, קומפוט תאנים מקורמלות מתובל בוניל וכוכב אניס, גנאש מוקצף דבש ומסקרפונה, תאנים מקורמלות וקראנץ' שקדים מסוכרים.אלרגנים ודגשים: מכיל גלוטן, שקדים, דבש, שמן זית, כוכב אניס(רק בטעם), ביצים, תאנים.
יש לשמור בקירור עד 4 ימים, ניתן להקפאה.מחיר לצרכן 200 ש'ח.

מדלן יוגורט ודבש - עוגיית המדלן המסורתית (ללא הבטן המסורתית), נימוחה ואוורירית. מלאת טעמי דבש ויוגורט. מארז מדלן מכיל 14 יחידות
יש לשמור סגור באריזה, במקום קריר ויבש עד 5 ימים. מחיר לצרכן 61 ש'ח.


בוגאצה יוונית - מאפה נפוץ בארוחת הבוקר ברחבי יוון, גרסה זו מורכבת מקרם ריקוטה וסולת בנגיעות דבש, קינמון ווניל עטוף בשכבות בצק פילו דק. דגשים – מכיל פיסטוק, דבש וקינמון יש לשמור בקירור באופן סגור עד 3 ימים. ניתן להקפאה.יש להפשיר לגמרי לאחר הקפאה ורק לאחר מכן להכניס לתנור, מומלץ לחמם כ-10 דקות בתנור על 150 מעלות לפני ההגשה. מחיר לצרכן 110 ש'ח.


בר בק היא שפית וקונדיטורית מוערכת מעל 10 שנים, מתמחה בקונדיטוריה צרפתית, בעברה עבדה בין היתר במסעדת סרדיניה של השף רועי סופר, במסעדת רפאל של השף רפי כהן, רביבה וסיליה ועוד. בתקופת לימודיה כאשר עשתה את הסטאז' ליוותה את טובי הקונדיטורים כמו מרטין דיאז, פרנק האסנוט וג'ואן מרטין.

יהב בק , אחיה, אחראי על הצד התפעולי ועל השיווק ומיתוג של Becks ומגיל 13 נחשף בזכות בר לעולם הקולינריה הישראלי והעולמי בפרט. שנים של התערות במונחי היסוד בעולם זה, ביקור במסעדות מהטובות בארץ ובעולם וחקר עצמי על המדע שמאחורי המזון, חידדו לי את השאיפה לעסוק ביזמות בתחום הקולינריה. בשנים האחרונות מתעסק לומד וחוקר את התחום מהפן האנושי והכלכלי כאוטודידקט.
מדלן יוגורט ודבש. צילום: יהב בק

עוגת שמן זית פירותית, צילום: יהב בק

בוגאצה יוונית. צילום: יהב בק

 
שלח לחבר להדפסה

כתבות נוספות במדור צרכנות :
*   'סלעבייק' SelaBike נפתח בכיכר הרקפות 6...
*   קונדיטוריה BECKS עובדת על הכנת עוגות...
*   החל מ-9.5.21 יתקיים יריד עודפים בקניוני...

אינדקס אתרים  
SSD בניית אתרים

הוסף למועדפים