החתונה של אמלי פרי מ'האח הגדול' נדחתה מספר פעמים בגלל הקורונה אז בני הזוג החליטו שזהו ומספיק עם ההמתנה לטקס המיוחל. הם הגיעו למעצבת דורין סגול כדי להכין את חליפת החתן ואז גם גילו כי החתונה תתקיים בשישי הקרו.
מה המסר של אמלי פרי? 'בתקופה של קורונה, כאשר במדינה יש אנשים שנמצאים מתחת לקו העוני כי נותרו ללא עבודה, וכאשר יש כמיליון מובטלים ואנשים בחל'ת, משפחות שלמות במדינה שאין להם מה לאכול. יקח הרבה מאוד זמן להשתקם מהמצב הזה ואנחנו רוצים לעשות דברים בצורה צנועה ורגישה שמכבדת את המצב.
בנוסף, אנחנו מריחים קולות של סגר שלישי שלא יהסס להגיע במהלך החורף. אנחנו גרים יחד כבר ארבעה חודשים תחת קורת גג אחת ועדיין לא מיסדנו את זה בברית הנישואים, זה חשוב לנו מאוד מבחינה דתית. אני בת 36 בחודש הבא ודקל בן 42 ואנחנו רוצים לקיים את טקס החופה כדת וכדין ולפתוח את חיינו המשותפים יחד כמו שבורא עולם היה רוצה שיהיה'. שיהיה במזל טוב!