שיתוף פעולה בין תאגיד 'צמח אבוקדו' ל'גלידיס' ב'מול כנרת' יצר טעם חדש של גלידה בטעם אבוקדו אשר ניתן להשיגה בחנות הגלידה כבר בימים אלו

הגלידה החדשה מבוססת על אבוקדו מבית 'צמח אבוקדו' ומתכון ייחודי של 'גלידיס'. גלידת האבוקדו ניחנת בטעם הטוב והמוכר של אבוקדו בתוספת מרכיבים נוספים, והטעם: ייחודי, מרענן ומפתיע

פורסם ב: 25/10/2020 23:59

צילום: יח'צ
אבי אייזנברג מנכ'ל תאגיד 'צמח אבוקדו' אומר: 'צמח אבוקדו' שמחה להגיש לציבור הצרכנים מוצרים ייחודיים, בעלי ערך מוסף וזאת במסגרת שיתוף פעולה חשוב ומבורך עם עסקים מקומיים. הרעיון של גלידת האבוקדו נולד מהרצון לחבר את העשייה שלנו לתושבי האזור והשייכות אליו ואבוקדו וגם גלידה הם מאפיינים קולינריים מרכזיים בעמק הירדן והאזור.

בימים אלו אנו עובדים במשותף על יצירת מתכונים נוספים המבוססים על גלידת האבוקדו וקו המוצרים יכלול מגוון טעמים ושילובים מפתיעים'.
גלידת אבוקדו. צילום: יח'צ

 
שלח לחבר להדפסה

כתבות נוספות במדור צרכנות :
*   'מעדני יחיעם' מציגים לביבות ירק טעימות...
*   בתקופה זו כאשר כולם נזהרים מחיידקים...
*   חברת 'סנו' עושה לכם את החיים לריחניים...

אינדקס אתרים  
SSD בניית אתרים

הוסף למועדפים